Zadar, 11.02.2015.

ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „OBNOVI FASADU“ U ZADRU

U Zadru, 11. veljače 2015.g.

U organizaciji hrvatskog proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca održana je prezentacija projekta pod nazivom „OBNOVI FASADU“ u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Zadru.

zadar1-1424335384.jpgU srijedu, 11.02.2015.  održana prezentacija projekta OBNOVI FASADU za projektante, izvođače radove i upravitelje zgrada sa područja Zadarsko-kninske županije.

Sama prezentacija projekta podijeljena je u 4 dijela, prvi dio je vezan uz ciljeve projekta, predstavljanje partnera projekta, aktualnih natječaja Fonda zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, dok drugi dio sadržava pakete toplinsko-fasadnih sustava namijenjenih za projekt OBNOVI FASADU. U trećem dijelu poslovni partner projekta, SBERBANK prezentira zelene kredite za građanstvo i mogućnosti kreditiranja višestambenih zgrada, dok u zadnjem četvrtom dijelu se prezentiraju tehnička rješenja vezana uz ispravnu postavu fasadnih sistema.

Ciljevi projekta su pomoći hrvatskim građanima da što kvalitetnije apliciraju i realiziraju obnovu svojih fasada uz zadovoljenje uvjeta kvalitetne obnove koja će dugoročno štedjeti i unaprijediti energetsko stanje privatnih kućanstva u našoj zemlji.

zadar2.jpgProjekt  Obnovi fasadu okuplja  60-tak certificiranih izvođača radova iz cijele Hrvatske, kao i preko 50-tak trgovačkih kuća koje su ovlaštena prodajna mjesta. Također partneri projekta su i poslovna banka Sberbank, Hrvatska gospodarska komora (HGK), te renomirani proizvođači komponenti za toplinsko-fasadne sustave, Knauf Insulation,  Kemenović  i EJOT.

Posebno treba  naglasiti da je Lasselsberger-Knauf  formirao pakete toplinsko-fasadnih sustava pod nazivom STANDARD, STANDARD PLUS, PREMIUM I PREMIUM PLUS koji zadovoljavaju visoke kriterije energetske učinkovitosti uz optimalni odnos uloženog i dobivenog.  Svi paketi fasada dostupni su u cijeloj Hrvatskoj kod ovlaštenih prodajnih mjesta.

Polaznici prezentacije pokazali su veliki interes za mogućnosti dobivanja bespovratnih sredstva, te za uvjete koje trebaju zadovoljiti da bi aplicirali na aktualne natječaje Fonda zaštite okoliša i energetske učinkovitosti. Također veliki broj pitanja odnosio se na tehnička rješenja kod postave fasadnog sustava.

zadar3.jpg

Prezentacija projekta nastavlja se prezentacijom u Splitu, dana 12.02.2015. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane projektante, izvođače radova, upravitelje zgrada, potencijalne investitore i zainteresirane građane da se odazovu na prezentaciju projekta OBNOVI FASADU u Splitu.


Za projekt OBNOVI FASADU

Lasselsberger-Knauf d.o.o.

Ladislav Gračan

Voditelj prodaje i marketinga

slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png