Varaždin, 24.02.2015.

ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „OBNOVI FASADU“ U VARAŽDINU

U Varaždinu, 24. veljače 2015.g.

U organizaciji hrvatskog proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca održana je prezentacija projekta pod nazivom „OBNOVI FASADU“ u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Varaždinu.

varazdin1.jpgU utorak, 24.02.2015.  održana je prezentacija projekta OBNOVI FASADU za projektante, trgovačke kuće, izvođače radove, energetske certifikaotre i upravitelje zgrada sa područja Varaždinske županije.. Na prezentaciju su bili i partneri projekta, poslovna banka SBERBANK i predstavnici tvrtke KNAUF INSULATION.

U prvom dijelu prezentacije stručni suradnik na projektu, Vladimir Kanić, upoznao je prisutne sa ciljevima projekta, partnerima na projektu, kao i daljnjim aktivnostima projekta. Ujedno je sve prisutne informirao o aktualnoj situaciji kod energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada u RH.. U drugom dijelu, voditelj prodaje i marketinga Lasselsberger-Knauf-a, Ladislav Gračan je prezentirao pakete toplinsko-fasadnih sistema koji su posebno kreirani za potrebe navedenog projekta, te ujedno zadovoljavaju najviše kriterije za unaprjeđenje energetske učinkovitosti. Također je prezentirao specijaliziranu web stranicu www.obnovi-fasadu.eu koja objedinjuje sve javno dostupne informacije o aktualnim natječajima za energetsku učinkovitost, sadrži listu certificiranih izvođača radova, certificiranih prodajnih mjesta širom Hrvatske, kao i listu projektanata i energetskih certifikatora koji su se pridružili projektu OBNOVI FASADU.

varazdin2.jpgU trećem dijelu prezentacije, predstavnici  Sberbanke su prezentirali zelene kredite za građanstvo, kao i posebne linije kredita za obnovu višestambenih zgrada. U zadnjem dijelu prezentacije, dipl.ing.građ. Krešimir Stunja, voditelj odjela za primjenu u Lasselsberger-Knauf-u,  prezentirao je primjere iz prakse u svezi ugradnje fasadnih sustava, te iznio veliki broj korisnih savjeta za obnovu fasade i korištenje kvalitetnih materijala.

Projekt OBNOVI FASADU razvija se u smjeru zajedničkog nastupa na tržištu svih subjekata koji mogu kvalitetno pratiti projekte unaprjeđenja energetske učinkovitosti, kako kod obiteljskih kuća, tako i kod javnih objekata, višestambenih zgrada i ostalih nestambenih objekata.

varazdin3.jpg

Prezentacija projekta nastavlja se prezentacijom u Čakovcu, dana 26.02.2015. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane projektante, izvođače radova, upravitelje zgrada, potencijalne investitore i zainteresirane građane da se odazovu na prezentaciju projekta OBNOVI FASADU u Čakovcu.

Više o prezentaciji projekta OBNOVI FASADU na linku Hrvatske gospodarske komore Čakovec: https://www.hgk.hr/zk/cakovec/prezentacija-projekta-energetske-ucinkovitosti-obnovi-fasadu-7?category=12

 

Za projekt OBNOVI FASADU

Lasselsberger-Knauf d.o.o.

Ladislav Gračan

Voditelj prodaje i marketinga


slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png