Split, 11.02.2015.

ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „OBNOVI FASADU“ U SPLITU

U Splitu, 12. veljače 2015.g.

U organizaciji hrvatskog proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca održana je prezentacija projekta pod nazivom „OBNOVI FASADU“ u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Splitu.

split1.jpg U četvrtak, 12.02.2015.  održana prezentacija projekta OBNOVI FASADU za projektante, izvođače radove i upravitelje zgrada sa područja Splitsko-dalmatinske županije.

Sama prezentacija projekta podijeljena je u 4 dijela, prvi dio je vezan uz ciljeve projekta, predstavljanje partnera projekta, aktualnih natječaja Fonda zaštite okoliša i energetske učinkovitosti, dok drugi dio sadržava pakete toplinsko-fasadnih sustava namijenjenih za projekt OBNOVI FASADU. U trećem dijelu poslovni partner projekta, SBERBANK prezentira zelene kredite za građanstvo i mogućnosti kreditiranja višestambenih zgrada, dok u zadnjem četvrtom dijelu se prezentiraju tehnička rješenja vezana uz ispravnu postavu fasadnih sistema.

Ciljevi projekta su pomoći hrvatskim građanima da što kvalitetnije apliciraju i realiziraju obnovu svojih fasada uz zadovoljenje uvjeta kvalitetne obnove koja će dugoročno štedjeti i unaprijediti energetsko stanje privatnih kućanstva u našoj zemlji.

split2.jpgsplit3.jpgProjekt Obnovi fasadu okuplja  60-tak certificiranih izvođača radova iz cijele Hrvatske, kao i preko 50-tak trgovačkih kuća koje su ovlaštena prodajna mjesta. Također partneri projekta su i poslovna banka Sberbank, Hrvatska gospodarska komora (HGK), te renomirani proizvođači komponenti za toplinsko-fasadne sustave, Knauf Insulation,  Kemenović  i EJOT.

Posebno treba  naglasiti da je Lasselsberger-Knauf  formirao pakete toplinsko-fasadnih sustava pod nazivom STANDARD, STANDARD PLUS, PREMIUM I PREMIUM PLUS koji zadovoljavaju visoke kriterije energetske učinkovitosti uz optimalni odnos uloženog i dobivenog.  Svi paketi fasada dostupni su u cijeloj Hrvatskoj kod ovlaštenih prodajnih mjesta.

split4.jpg

Prezentacija projekta nastavlja se prezentacijom u Puli, dana 17.02.2015. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane projektante, izvođače radova, upravitelje zgrada, potencijalne investitore i zainteresirane građane da se odazovu na prezentaciju projekta OBNOVI FASADU u Puli.

    

Za projekt OBNOVI FASADU

Lasselsberger-Knauf d.o.o.

Ladislav Gračan

Voditelj prodaje i marketinga

slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png