Slavonski Brod, 04.02.2015.

ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „OBNOVI FASADU“ U SLAVONSKOM BRODU

U Slavonskom Brodu, 4. veljače 2015.g.

U organizaciji hrvatskog proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca održana je prezentacija projekta pod nazivom „OBNOVI FASADU“ u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Slavonskom Brodu.

brod1.jpgU srijedu, 04.02.2015. ispred 60-tak projektanata, izvođača radova, trgovačkih kuća i predstavnika partnera projekta prezentiran je projekt OBNOVI FASADU koji je nastao na temelju programa obnove obiteljskih kuća od strane Ministarstva graditeljstva, kojeg uspješno provodi Fond zaštite okoliša  i energetske učinkovitosti.

Ciljevi projekta su pomoći hrvatskim građanima da što kvalitetnije apliciraju i realiziraju obnovu svojih fasada uz zadovoljenje uvjeta kvalitetne obnove koja će dugoročno štedjeti i unaprijediti energetsko stanje privatnih kućanstva u našoj zemlji.

Projekt  Obnovi fasadu okuplja  60-tak certificiranih izvođača radova iz cijele Hrvatske, kao i preko 50-tak trgovačkih kuća koje su ovlaštena prodajna mjesta. Također partneri projekta su i poslovna banka Sberbank, Hrvatska gospodarska komora (HGK), te renomirani proizvođači komponenti za toplinsko-fasadne sustave, Knauf Insulation, Kemenović  i EJOT.

Medijski partneri projekta dolaze iz stručnih časopisa, portala i lokalnih medija koji će aktivno pratiti navedeni projekt širom Hrvatske.

brod2.jpgPosebno treba  naglasiti da je Lasselsberger-Knauf  formirao pakete toplinsko-fasadnih sustava pod nazivom STANDARD, STANDARD PLUS, PREMIUM I PREMIUM PLUS koji zadovoljavaju visoke kriterije energetske učinkovitosti uz optimalni odnos uloženog i dobivenog.  Svi paketi fasada dostupni su u cijeloj Hrvatskoj kod ovlaštenih prodajnih mjesta.

Na prezentaciji projekta, partner projekta Sberbank predstavila je svoju kreditnu liniju „zeleni krediti“ za energetsku učinkovitost. Kreditna linija za unaprjeđenje energetske učinkovitosti uz vrlo atraktivnu kamatnu stopu, jamči i potencijalnim korisnicima brzu obradu zahtjeva i pojednostavljen proces obrade i realizacije kredita.

brod3.jpg

Prezentacija projekta nastavlja se prezentacijom u Koprivnici, dana 06.02.2015. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane projektante, izvođače radova, potencijalne investitore i zainteresirane građane da se odazovu na prezentaciju projekta OBNOVI FASADU u Koprivnicu.

    

Za projekt OBNOVI FASADU

Lasselsberger-Knauf d.o.o.

Ladislav Gračan

Voditelj prodaje i marketinga

slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png