SKUP UPRAVITELJA NEKRETNINA NA BRAČU 

Đurđevac, 27.04.2015.

„OBNOVI FASADU“ NA SAVJETOVANJU UPRAVITELJA NEKRETNINA NA BRAČU

Sudjelovali smo na godišnjem skupu upravitelja nekretnina održanog od 22. do 25-tog travnja 2015. godine na Braču. Navedeni skup održan je pod pokroviteljstvom Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, Ministarstva gospodarstva i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Veliki broj sudionika skupa pokazao je interes na naš projekt, te smo ostvarili brojne kontakte i poslovne odnose prvenstveno sa upraviteljima i ostalim zainteresiranim posjetiteljima našeg štanda. Uz mnogobrojna pitanja i zanimanja za toplinsko-fasadne sustave, najveći interes je pokazan za listu certificiranih izvođača radova, te LBK pakete fasada koji se posebno kreirani za projekte energetske učinkovitosti. Cjelokupan skup održan je pred preko 250 sudionika iz cijele naše zemlje, uglavnom upravitelja nekretnina i poslovnih subjekata iz domene građevine, te predstavnika FZOEU, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Ministarstva gospodarstva.

bracupravitelji.jpg

Projekt OBNOVI FASADU se tako uspješno prezentirao na navedenom stručnom skupu, te smo prikupili veliki broj korisnih informacija od upravitelja nekretnina u svezi problema sa obnovom vanjskih ovojnica kod višestambenih zgrada. S obzirom na iskazano zanimanje za naš projekt, te podjelu našeg promidžbenog materijala, naš projekt će zasigurno ubuduće sve više biti zanimljiv stanarima višestambenih zgrada i arhitektima koji se bave poslovima obnove postojeće vanjske ovojnice.

Osim naših fasadnih sustava potrebnih za  obnovu vanjske ovojnice na višestambenim zgradama spremni smo pružiti kompletnu podršku na terenu od samog čina projektiranja do nadzora kod ugradnje fasadnog sustava i pomoći izvođačima radova u samom postupku izvođenja radova.

slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png