Pula, 17.02.2015.

ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „OBNOVI FASADU“ U PULI

U Puli, 17. veljače 2015.g.

U organizaciji hrvatskog proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca održana je prezentacija projekta pod nazivom „OBNOVI FASADU“ u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Puli.

U utorak, 17.02.2015.  održana prezentacija projekta OBNOVI FASADU za projektante, trgovačke kuće, izvođače radove i upravitelje zgrada sa područja Istarske  županije.

pula1.jpgU prvom dijelu prezentacije stručni suradnik na projektu, Vladimir Kanić upoznao je prisutne sa ciljevima projekta, partnerima na projektu, daljnjim aktivnostima projekta, te sa aktualnom situacijom kod energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada u RH.. U drugom dijelu, voditelj prodaje i marketinga LB-Knauf-a, Ladislav Gračan je prezentirao pakete toplinsko-fasadnih sistema, te specijaliziranu web stranicu www.obnovi-fasadu.eu gdje će građani, izvođači, upravitelji, projektanti, trgovačke kuće i certifikatori imati ažurirane podatke o aktualnim natječajima u domeni energetske učinkovitosti, podatke i savjete o pravilnoj ugradnji fasadnih sustava, alate za projektiranje fasadnih sustava, te puno vrijednih savjeta oko odabira fasadnih sustava.

U trećem dijelu prezentacije, poslovni partner,  Sberbank prezentirala je zelene kredite za građanstvo, kao i posebne linije kredita za obnovu višestambenih zgrada. U zadnjem dijelu prezentacije, dipl.ing.građ. Krešimir Stunja, voditelj odjela za primjenu u LB-Knauf,  je prezentirao primjere iz prakse u svezi ugradnje fasadnih sustava s posebnim osvrtom na probleme koji se javljaju radi nekvalitetnih materijala i ugradnje izvan pravila struke. 

Ciljevi projekta su pomoći hrvatskim građanima da što kvalitetnije realiziraju obnovu svojih fasada uz zadovoljenje uvjeta kvalitetne obnove koja će dugoročno štedjeti i unaprijediti energetsko stanje privatnih kućanstva u našoj zemlji. 

pula2.jpg

Projekt Obnovi fasadu okuplja  60-tak certificiranih izvođača radova iz cijele Hrvatske, kao i preko 50-tak trgovačkih kuća koje su ovlaštena prodajna mjesta. Također partneri projekta su i poslovna banka Sberbank, Hrvatska gospodarska komora (HGK), te renomirani proizvođači komponenti za toplinsko-fasadne sustave, Knauf Insulation, Kemenović  i EJOT. 

Prezentacija projekta nastavlja se prezentacijom u Rijeci, dana 18.02.2015. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane projektante, izvođače radova, upravitelje zgrada, potencijalne investitore i zainteresirane građane da se odazovu na prezentaciju projekta OBNOVI FASADU u Rijeci.


Za projekt OBNOVI FASADU

Lasselsberger-Knauf d.o.o.

Ladislav Gračan

Voditelj prodaje i marketinga


slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png