EDUKACIJE U PROFI BAUCENTRU

VELIKI  INTERES  FASADERA  ZA EDUKACIJAMA NA TEMU TOPLINSKO-FASADNIH SUSTAVA

Đurđevac, 25.09.2015.

Profi baucentar, trgovački lanac sa specijaliziranom ponudom građevinskog materijala i materijala za opremanje interijera, u suradnji sa proizvođačem toplinsko-fasadnih sustava, tvrtkom Lasselsberger-Knauf,  uspješno je proveo tehničke edukacije za fasadere u toku mjeseca rujna 2015-te godine na lokacijama Đakovo, Zagreb, Rijeka i Zadar.

U zajedničkoj organizaciji Profi baucentra i Lasselsberger-Knaufa održane su tehničke edukacije za fasadere u 4 prodajna centra tvrtke Profi baucentar. Na četiri edukacije okupilo se preko 150 fasadera, upravitelja zgrada i certifikatora koji su sa velikim zanimanjem pratili predavanje o primjeni ETICS sustava toplinsko-fasadnih sistema Lasselsberger-Knauf na poslovima obnove fasada kod višestambenih, javnih i privatnih objekata. Treba naglasiti sa su svi toplinsko-fasadni sustavi visoke kvalitete i zadovoljavaju najviše kriterije za obnovu fasada, te doprinose uštedi energenata i smanjenju gubitaka energije kod stambenog fonda u Republici Hrvatskoj.

wp_20141125_06_37_44_smart.jpg

Dugogodišnja suradnja između Profi baucentrai Lasselsberger-Knaufa, rezultirala je velikim brojem realiziranih projekata širom Hrvatske i zajedničkim nastupom na tržištu s ciljem edukacije fasadera za pravilnu primjenu sustava  u domeni izvođenja radova na projektima obnove fasada. Posebno treba  naglasiti da je Lasselsberger-Knauf pripremio pakete toplinsko-fasadnih sustava pod nazivom LBK-STANDARD, LBK-STANDARD PLUS, LBK-PREMIUM i LBK-PREMIUM PLUS koji zadovoljavaju najviše kriterije energetske učinkovitosti uz optimalni odnos uloženog i dobivenog.  Svi paketi dostupni su u prodajnim centrima  Profi baucentra.

slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png