Osijek, 03.02.2015.

DRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „OBNOVI FASADU“ U OSIJEKU

U Osijeku, 3. veljače 2015.g.

U organizaciji hrvatskog proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca održana je prezentacija projekta pod nazivom „OBNOVI FASADU“ u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Osijeku.


U utorak, 03.02.2015. ispred 30-tak projektanata, izvođača radova, trgovačkih kuća i predstavnika grada Osijeka, prezentiran je projekt OBNOVI FASADU koji je nastao na temelju programa obnove obiteljskih kuća od strane Ministarstva graditeljstva, kojeg uspješno provodi Fond zaštite okoliša  i energetske učinkovitosti.

Ciljevi projekta su pomoći hrvatskim građanima da što kvalitetnije apliciraju i realiziraju obnovu svojih fasada uz zadovoljenje uvjeta kvalitetne obnove koja će dugoročno štedjeti i unaprijediti energetsko stanje privatnih kućanstva u našoj zemlji.

Projekt  Obnovi fasadu okuplja  60-tak certificiranih izvođača radova iz cijele Hrvatske, kao i preko 50-tak trgovačkih kuća koje su ovlaštena prodajna mjesta. Također partneri projekta su i poslovna banka Sberbank, Hrvatska gospodarska komora (HGK), te renomirani proizvođači komponenti za toplinsko-fasadne sustave, Knauf Insulation, Kemenović  i EJOT.

Medijski partneri projekta dolaze iz stručnih časopisa, portala i lokalnih medija koji će aktivno pratiti navedeni projekt širom Hrvatske.


Posebno treba  naglasiti da je Lasselsberger-Knauf  formirao pakete toplinsko-fasadnih sustava pod nazivom STANDARD, STANDARD PLUS, PREMIUM I PREMIUM PLUS koji zadovoljavaju visoke kriterije energetske učinkovitosti uz optimalni odnos uloženog i dobivenog.

Na prezentaciji projekta partner projekta Sberbank  predstavila je svoju kreditnu liniju „zeleni krediti“ za energetsku učinkovitost,.

Prezentacija projekta nastavlja se prezentacijom u Slavonskom Brodu, dana 04.02.2015. sa početkom u 12:00 sati u prostorijama Hrvatske gospodarske komore. Ovom prilikom pozivamo sve zainteresirane projektante, izvođače radova, potencijalne investitore i zainteresirane građane da se odazovu na prezentaciju projekta OBNOVI FASADU u Slavonskom Brodu.

    slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png