O nama


Tvrtka Lasselsberger-Knauf pokrenula je sa partnerima 2015-te godine jedinstveni projekt u svezi energetske obnove pod nazivom OBNOVI FASADU. Projekt je nastao kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u domeni toplinsko-fasadnih sustava i potrebe za kvalitetnim materijalima te stručnim savjetima na poslovima obnove fasada i unaprjeđenju energetske učinkovitosti u zgradarstvu.

Partneri na projektu OBNOVI FASADU, osim nositelja projekta tvrtke Lasselsberger-Knauf iz Đurđevac, su: 

KNAUF INSULATION d.o.o.

EJOT d.o.o.

KEMENOVIĆ d.o.o.

KELTEKS d.o.o.

MIXTURA d.o.o. 

Cilj cjelokupnog projekta je kontinuirano pružati prodajno-tehnički servis svim dionicima u procesu energetske obnove u zgradarstvu, od arhitekata, energetskih certifikatora, izvođača radova, nadzora gradnje do investitora s naglaskom na ETICS  toplinsko-fasadni sustav.

Putem radionica, javnih tribina i stručnih edukacija želja nam je educirati i uputiti sve zainteresirane na pravilan odabir i ugradnju ETICS toplinsko-fasadnog sustava koji najbolje odgovara zgradi kako bi se postigla što veća ušteda u budućim troškovima grijanja i hlađenja. 

Shodno tome definirali smo 4 (četiri) ETICS toplinsko-fasadna sustava- paketa:

1) LBK - STANDARD PAKET

2) LBK - STANDARD PLUS PAKET

3) LBK - PREMIUM PAKET

4) LBK - PREMIUM PLUS PAKET

 

Projektom OBNOVI FASADU tvrtka Lasselsberger-Knauf u suradnji sa partnerima na više od 100 ovlaštenih prodajnih mjesta te sa preko 250 certificiranih izvođača radova nudi potencijalnim investitorima:

·         KVALITETNO RJEŠENJE

·         SIGURNOST

·         DUGOTRAJNOST

·         JAMSTVO


banerplavipartneri.jpg

slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png