Čakovec, 26.02.2015.

ODRŽANA PREZENTACIJA PROJEKTA „OBNOVI FASADU“ U ČAKOVCU

U Čakovcu, 26. veljače 2015.g.

U organizaciji hrvatskog proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf iz Đurđevca održana je u četvrtak, 26. veljače 2015-te godine prezentacija projekta pod nazivom „OBNOVI FASADU“ u prostorijama Hrvatske gospodarske komore u Čakovcu.

cakovec1-1425027791.jpgU prvom dijelu prezentacije stručni suradnik na projektu, Vladimir Kanić, upoznao je prisutne sa ciljevima projekta, partnerima na projektu, kao i daljnjim aktivnostima projekta. Ujedno je sve prisutne informirao o aktualnoj situaciji kod energetske obnove obiteljskih kuća i višestambenih zgrada u RH.. U drugom dijelu, voditelj prodaje i marketinga Lasselsberger-Knauf-a, Ladislav Gračan je prezentirao pakete toplinsko-fasadnih sistema koji su posebno kreirani za potrebe navedenog projekta, te ujedno zadovoljavaju najviše kriterije za unaprjeđenje energetske učinkovitosti. Također je prezentirao i specijaliziranu web stranicu www.obnovi-fasadu.eu koja objedinjuje sve javno dostupne informacije o aktualnim natječajima za energetsku učinkovitost, sadrži listu certificiranih izvođača radova, certificiranih prodajnih mjesta širom Hrvatske, kao i listu projektanata i energetskih certifikatora koji su se pridružili projektu OBNOVI FASADU.

U trećem dijelu prezentacije, predstavnici  Sberbanke su prezentirali stambeni kredit  za unaprjeđenje energetske učinkovitosti koji je namijenjen za građanstvo, kao i posebnu liniju kredita za obnovu višestambenih zgrada. 

cakovec2.jpg

U zadnjem dijelu prezentacije, dipl.ing.građ. Krešimir Stunja, voditelj odjela za primjenu u Lasselsberger-Knauf-u,  prezentirao je primjere iz prakse u svezi ugradnje fasadnih sustava, te iznio  korisne savjeta za izvođače radove na temu obnove fasada. Cjelokupan projekt generira zajednički nastup na tržištu proizvođača fasadnih sustava, tvrtke Lasselsberger-Knauf, certificiranih izvođača radova, certificiranih trgovačkih kuća, projektanata i energetskih certifikatora, te Sberbank-e, kako bi građani RH imali zaokružen i kompletan sistem za obnovu svojih fasada.

Nakon 11 uspješno održanih prezentacija širom Hrvatske, od Osijeka, Slavonskog Broda, Koprivnice, Dubrovnika, Zadra, Splita, Pule, Rijeke, Zagreba, Varaždina i Čakovca, aktivnosti navedenog projekta idu u smjeru dodatne prodajno-tehničke edukacije trgovačkih kuća, kako bi usluga na svim ovlaštenim prodajnim mjestima bila što kvalitetnija. Također je zbog većeg interesa izvođača radova pokrenut i dodatni ciklus tehničke edukacije i certificiranja fasadera.

 

Za projekt OBNOVI FASADU

Lasselsberger-Knauf d.o.o.

Ladislav Gračan

Voditelj prodaje i marketinga

 


slika2-1429425833.jpg

slika4-1429425916.jpg


Poslušajte razgovor na Radio Zelini o javnoj tribini u Sv. Ivanu Zelini (17.04.2015.)

layer_play_button.png